Logistikk

Naturen i Arktis er spesiell og krevende. Svalbards unike og isolerte beliggenhet betyr at all last må sendes via luft eller til sjøs. Vi har over 100 års erfaring med logistikk i Arktis, og er den mest sentrale logistikkleverandøren for frakt til og fra Svalbard.

Totalleverandør av arktisk logistikk

Til toppen

Pole Position Logistics tilbyr komplette logistikktjenester med mål om å være kundens nære partner og problemløser fra innkjøpsbehovene oppstår til varen leveres.

Selskapet har over 20 års erfaring med å jobbe med gruveindustrien, ekspedisjonscruise, luft- og sjøfrakt, og leverer alt fra enkle transportoppdrag til komplekse prosjektoppdrag, shipping og skipsagenttjenester, felt og forskningsstøtte.

Cargo og lokal distribusjon

Pole Position organiserer og koordinerer innkjøp, frakt, lager, distribusjon og leveranse på dør. Selskapet tilbyr hele spekteret av fraktløsninger og er sertifisert for farlig godshåndtering.

Skipsagent

Hvert år håndterer Pole Position rundt 300 skipsanløp på Svalbard som skipsagent for alle typer skip, bulk, tank, cruise, forskning, fiskeri, oppsyn & forsvar.

Les mer om Pole Position Logistics AS på selskapets egen nettside